reşadiye yürüyüş parkutu







İlçemizde yapılan Rafting Şenliği öncesi alt yapısı hazırlanarak, halkın raftingi seyretmesine imkan tanınan yürüyüş parkurunun yapımına hız verildi.
Gece gündüz demeden, amirinden, memuruna ve işçisine tüm belediye elemanlarının seferber olduğu yürüyüş parkurunun kaba inşaatı bitme noktasına geldi. Çevre düzenlemelerine de hızla devam edilecek parkurun bitirilmesi için tüm birimler seferber olmuş durumda. Başkan ERDEM, parkurla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemiz için çok acil bir ihtiyaç olan yürüyüş parkurunu tamamlayıp hizmete açmak İnşallah nasip olacak. Belediyemizde çalışan tüm personelimizin Reşadiye halkının hizmetine sunmak için, büyük bir özveriyle çalıştığı parkur yakında tüm sosyal alanlarıyla birlikte bitirilecektir. Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
3 Mayıs Cumartesi günü Reşadiye halkı Rafting Şölenini izlemek için, yürüyüş parkuruna akın etti. Tokat Valisi Dr. Recai AKYEL ve beraberindeki heyet Başkan ERDEM’le birlikte yürüyüş parkurunu gezerek halkla sohbet ettiler. Adeta tıklım tıklım dolan yürüyüş parkuru için halk, Belediye Başkanı Rafet ERDEM’e şükranlarını arz etti. Başkan ERDEM ise, halka “ sizler yapılan bu hizmetlerin daha iyisine layıksınız. İnşallah hep birlikte daha nice projelere ve hizmetlere imza atacağız” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bloğunuzu kısa süredir takip ediyoruz ve çok memnun kaldık. Burunestetiği ameliyatı olarak paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.